Viva Gezond

Viva Gezond is een Winkel gelegen aan Keijenborgseweg 20 in Zelhem.

Meer informatie over Viva Gezond in Zelhem

Bij Viva-Gezond kun je terecht voor preventieve gezondheid en welzijn. Ze bieden onder andere magneetsieraden aan, die kunnen helpen bij klachten. De sieraden bevatten sterke magneten en iedereen ervaart ze op zijn eigen manier. Er is een ruime keuze aan sieraden voor dames, heren en kinderen. Daarnaast zijn er ook andere producten zoals magneetharten en magneetzolen, die kunnen bijdragen aan je gezondheid. Je kunt een afspraak maken om advies te krijgen en de sieraden te ervaren, maar er is ook regelmatig een open dag waar je vrijblijvend kunt binnenlopen. Het adres is Keijenborgseweg 20 in Zelhem en je kunt contact opnemen via telefoonnummer 06-42558718 of per e-mail info@viva-gezond.nl.

Wil je weten wat Viva Gezond verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Viva Gezond of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Viva Gezond? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Viva Gezond het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Viva Gezond reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Viva Gezond

Bezoekers bekeken ook