Villa Vosseveen (Boshuisje)

Villa Vosseveen (Boshuisje) is een Binnenovernachting gelegen aan Ruurloseweg 30 in Zelhem.

Meer informatie over Villa Vosseveen (Boshuisje) in Zelhem

Villa Vosseveen (boshuisje) is een vakantiehuisje gelegen in Zelhem. Het huisje biedt verschillende faciliteiten, waaronder een tennisbaan en gratis WiFi. Ook is het huisdiervriendelijk. Zelhem is een plaats in Nederland, gelegen in de voormalige gemeenten Hengelo, Hummelo en Keppel, Steenderen, Vorden en Zelhem. De nieuwe gemeente is vernoemd naar het middeleeuwse kasteel. Villa Vosseveen (boshuisje) is een ideale plek om te verblijven tijdens een vakantie in Zelhem.

Wil je weten wat Villa Vosseveen (Boshuisje) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Villa Vosseveen (Boshuisje) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Villa Vosseveen (Boshuisje)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Villa Vosseveen (Boshuisje) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Villa Vosseveen (Boshuisje) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Villa Vosseveen (Boshuisje)

Bezoekers bekeken ook