Veenhuis Bouwbedrijf

Veenhuis Bouwbedrijf is een Aannemer gelegen aan Gildenweg 2 in Zelhem.

Meer informatie over Veenhuis Bouwbedrijf in Zelhem

Welkom bij Veenhuis Bouw, een allround bouwbedrijf dat al meer dan 60 jaar klaar staat voor allerlei bouwprojecten zoals aanbouw, dakopbouw, binnenbouw en renovatie en onderhoud. Met een aanbouw creëert u extra leefruimte in uw woning en wij regelen het hele traject, inclusief vergunningsaanvraag en planning. Met een dakraam of dakkapel op zolder kunt u deze ruimte omtoveren tot een volwaardige werkkamer en dit kunnen wij in de meeste gevallen in één dag realiseren. Voor alle verbouwklussen binnen uw woning, zoals het creëren van een extra kamer of het vergroten van ruimte, staan wij graag voor u klaar. Ook voor renovatie en onderhoud kunt u bij ons terecht, om zo niet alleen uw wooncomfort op peil te houden, maar ook de waarde van uw woning. Neem een kijkje op onze Facebook pagina voor actuele berichten en laat uw gegevens achter voor snel contact.

Wil je weten wat Veenhuis Bouwbedrijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Veenhuis Bouwbedrijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Veenhuis Bouwbedrijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Veenhuis Bouwbedrijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Veenhuis Bouwbedrijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Veenhuis Bouwbedrijf

Bezoekers bekeken ook