Tandartspraktijk Zeilstra

Tandartspraktijk Zeilstra is een Tandarts gelegen aan Kerkweg 9 in Zelhem.

Meer informatie over Tandartspraktijk Zeilstra in Zelhem

Bij Mondzorg Zelhem kunt u terecht voor tandheelkundige behandelingen. De praktijk is gevestigd aan het Stationsplein 2 en heeft een vernieuwde en lichte uitstraling. Het ervaren team van tandartsen, mondhygiënisten en assistentes staat klaar om nieuwe patiënten te verwelkomen. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. Op vrijdag sluit de praktijk om 15.00 uur. In geval van spoed kunt u tijdens openingstijden bellen naar 0314 622 550, buiten openingstijden kunt u contact opnemen met de spoedgevallendienst. Daarnaast is er informatie beschikbaar over het team, de behandelingen en kunt u zich via de website aanmelden als nieuwe patiënt.

Wil je weten wat Tandartspraktijk Zeilstra verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartspraktijk Zeilstra of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartspraktijk Zeilstra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartspraktijk Zeilstra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Tandartspraktijk Zeilstra reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartspraktijk Zeilstra

Bezoekers bekeken ook