Tammel Schilderwerken Zelhem

Tammel Schilderwerken Zelhem is een Schilder gelegen aan Ambachtsweg 5 in Zelhem.

Meer informatie over Tammel Schilderwerken Zelhem in Zelhem

Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken is al meer dan 35 jaar actief in het schilders- en glaswerk. Ze hebben al bijna 5.000 succesvolle projecten afgerond en meer dan 152 miljoen vierkante meter geschilderd. Klanten zijn erg tevreden over de betrouwbare en professionele service van Joop Wallbrink. Ze leveren keurig werk op tijd en denken mee met de klant. Ze werken alleen met professionele materialen en hebben korte communicatielijnen. Klanten zijn vooral tevreden over de nauwkeurigheid en precisie waarmee projecten worden uitgevoerd. Joop Wallbrink is een betrouwbare partner voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Het bedrijf wordt geleid door Judith Wallbrink, die het stokje heeft overgenomen van haar vader Joop. Ze hebben een team van ruim dertig vakkundige medewerkers en staan bekend om hun goede prijs-kwaliteitverhouding en flexibiliteit. Klanten komen voornamelijk via mond-tot-mondreclame bij hen terecht. Ze kunnen ook advies geven over kleuren en zijn gespecialiseerd in onderhoudswerk.

Wil je weten wat Tammel Schilderwerken Zelhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tammel Schilderwerken Zelhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tammel Schilderwerken Zelhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tammel Schilderwerken Zelhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Tammel Schilderwerken Zelhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tammel Schilderwerken Zelhem

Bezoekers bekeken ook