Stichting de Opdracht

Stichting de Opdracht is een Kerk gelegen aan Abraham Kuyperstraat 7 in Zelhem.

Meer informatie over Stichting de Opdracht in Zelhem

Annie en Wim Zemmelink zijn de oprichters van stichting "De Opdracht". Als leden van de Protestantse Kerk Nederland willen ze zich inzetten voor de verkondiging van het Evangelie van Jezus Christus. De stichting heeft als doel het organiseren van zang- en ontmoetingsdiensten in de Achterhoek, evenals het verzorgen van Huiskamer-Ontmoetingen elke 2 maanden. Daarnaast worden er seminars over Bijbelse thema's georganiseerd en/of gezamenlijk bezocht. Op de website wordt dagelijks een Bijbeltekst met uitleg geplaatst onder de sectie "bemoediging".

Wil je weten wat Stichting de Opdracht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting de Opdracht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting de Opdracht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting de Opdracht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Stichting de Opdracht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting de Opdracht

Bezoekers bekeken ook