Savelo

Savelo is een Loodgieter gelegen aan De Hennenkamp 7 in Zelhem.

Meer informatie over Savelo in Zelhem

Savelo Installatietechniek is een bedrijf dat gespecialiseerd is in verschillende soorten installaties, zoals elektrische installaties, centrale verwarmingsinstallaties, gas- en waterinstallaties, sanitaire installaties, dakdekkerswerkzaamheden, lood- en zinkwerken. Ze zijn gevestigd op De Hennenkamp 7 in Zelhem en zijn te bereiken via telefoonnummer 0314-620676 of per e-mail op savelo@hetnet.nl. Het bedrijf is geregistreerd onder het KVK-nummer 091457790000. Savelo Installatietechniek is een betrouwbare partner voor al uw installatiebehoeften.

Wil je weten wat Savelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Savelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Savelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Savelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Savelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Savelo

Bezoekers bekeken ook