Salon Purdey

Salon Purdey is een Kapper gelegen aan Smidsstraat 4 in Zelhem.

Meer informatie over Salon Purdey in Zelhem

Salon Purdey is al meer dan 40 jaar een begrip in Zelhem. Ze begonnen in 1981 onder de naam Salon Gerard en gingen in 2019 verder als Salon Purdey. Bij Salon Purdey bieden ze persoonlijke aandacht en geven ze knip- en kleuradvies volgens de nieuwste trends. Het team bestaat uit ervaren hairstylisten die op de hoogte zijn van de nieuwste trends door het volgen van trainingen. Ze werken uitsluitend met top producten zoals Goldwell en Artistique. Salon Purdey heeft een eigen Blue Lagoom en biedt deze aan voor €10 per stuk of 3 stuks voor €25. Het team staat dagelijks klaar om klanten te wassen, kleuren en knippen en ze houden hun vakkennis actief bij door trainingen en cursussen te volgen. Ze zijn ook een erkend leerbedrijf waar ze nieuwe collega's opleiden. De salon is gevestigd aan de Smidsstraat in Zelhem en is te bereiken via telefoon en e-mail. Ze hebben ook een Facebookpagina.

Wil je weten wat Salon Purdey verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Purdey of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Purdey? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Purdey het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Salon Purdey reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Purdey

Bezoekers bekeken ook