rijden met marcel

rijden met marcel is een Autorijschool gelegen aan Pluimersdijk 13 a in Zelhem.

Meer informatie over rijden met marcel in Zelhem

Autorijschool "Rijden met Marcel" is een rijschool in Zelhem en biedt autorijlessen aan in Zelhem en omgeving, zoals Hengelo Gelderland, Doetinchem, Achterhoek en Varsseveld. Ze bieden een rijopleiding voor het B schakel rijbewijs, wat het complete rijbewijs is voor de personenauto. Daarnaast bieden ze ook verschillende mogelijkheden voor het behalen van het auto theorie-examen. De autorijlessen worden gegeven door instructeurs Marcel en Jos. Rijschool Lidy in Zelhem heeft haar rijschool beëindigd. Voor contact met Marcel kan er gebeld worden naar 06-22750728 of een e-mail gestuurd worden naar marcel@rijdenmetmarcel.nl. Voor Jos kan er gebeld worden naar 06-53717407 of een e-mail gestuurd worden naar jos@rijdenmetmarcel.nl. Het is wel belangrijk om bij het versturen van een mail het telefoonnummer in het bericht te vermelden, omdat een antwoordmail vaak in de spam terecht kan komen. Op de website zijn ook de algemene voorwaarden van de rijschool te vinden.

Wil je weten wat rijden met marcel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van rijden met marcel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij rijden met marcel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je rijden met marcel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar rijden met marcel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. rijden met marcel

Bezoekers bekeken ook