Restaurant de Chinese Muur

Restaurant de Chinese Muur is een Chinees restaurant gelegen aan Smidsstraat 2 in Zelhem.

Meer informatie over Restaurant de Chinese Muur in Zelhem

Restaurant De Chinese Muur is gevestigd in het dorp Zelhem in Gelderland en bestaat al sinds 1986. Ze staan bekend om hun Kantonese keuken, die licht gekruid is. In het restaurant is er de mogelijkheid om gezellig te komen eten, zowel met twee personen aan een kleine tafel als met een groep aan een grote ronde tafel met een draaischijf in het midden. Daarnaast bieden ze ook een groot afhaalmenu aan voor degene die liever thuis willen genieten van het eten. Bezorging op locatie is ook mogelijk. Het restaurant is op maandag gesloten, behalve op feestdagen. Ontworpen door WebdesignIdee.

Wil je weten wat Restaurant de Chinese Muur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant de Chinese Muur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant de Chinese Muur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant de Chinese Muur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Restaurant de Chinese Muur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant de Chinese Muur

Bezoekers bekeken ook