Recreatieboerderij "De Reekamp"

Recreatieboerderij "De Reekamp" is een Vakantiepark gelegen aan Petersdijk 3 in Zelhem.

Meer informatie over Recreatieboerderij "De Reekamp" in Zelhem

Recreatieboerderij de Reekamp is een website die toegankelijke vakanties aanbiedt voor iedereen. Ze hebben drie vakantiewoningen laten bouwen die speciaal toegankelijk zijn voor mensen met een fysieke beperking en rolstoelgebruikers. Op de website zijn foto's te vinden van de boerderij en de omgeving. Voor vragen kunnen bezoekers contact opnemen via telefoonnummer 0314-622229 of via het mailadres dinekevanvelde@live.nl. De boerderij is gevestigd op het adres Petersdijk 3, 7021 HC Zelhem in Nederland. De eigenaren van de boerderij zijn in 1976 in Zelhem gaan wonen en hebben hun droom van een boerderij buitenaf waargemaakt. Ze willen nu graag het gevoel van het buitenleven delen met anderen.

Wil je weten wat Recreatieboerderij "De Reekamp" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Recreatieboerderij "De Reekamp" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Recreatieboerderij "De Reekamp"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Recreatieboerderij "De Reekamp" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Recreatieboerderij "De Reekamp" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Recreatieboerderij “De Reekamp”

Bezoekers bekeken ook