Pizzeria - Gelateria ATTRAVERSO

Pizzeria - Gelateria ATTRAVERSO is een Restaurant gelegen aan Doetinchemseweg 2 in Zelhem.

Meer informatie over Pizzeria - Gelateria ATTRAVERSO in Zelhem

Op 28 mei 2017 opende de pizzeria en gelateria ATTRAVERSO haar deuren in een voormalig bankgebouw tegenover eetcafé De Groes. Ze serveren geen doorsnee pizza's, maar 'echte Napolitaanse' uit een houtoven. Met een pizzabakker uit Sardinië, ijs gemaakt door Menodiciotto en Italiaans bier van Poretti wordt er alleen Italiaanse topkwaliteit geserveerd. De pizzeria is dagelijks geopend vanaf 16.30 uur, behalve op maandag. Je kunt ook telefonisch jouw pizza bestellen en afhalen. Op het menu staan onder andere de Marinara, Margherita, Salame en Funghi pizza's. ATTRAVERSO is het enige Italiaanse restaurant in de Achterhoek met een authentieke, traditionele houtoven.

Wil je weten wat Pizzeria - Gelateria ATTRAVERSO verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pizzeria - Gelateria ATTRAVERSO of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pizzeria - Gelateria ATTRAVERSO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pizzeria - Gelateria ATTRAVERSO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Pizzeria - Gelateria ATTRAVERSO reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pizzeria – Gelateria ATTRAVERSO

Bezoekers bekeken ook