Passoft Informatie Techniek

Passoft Informatie Techniek is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Doctor Grashuisstraat 36 in Zelhem.

Meer informatie over Passoft Informatie Techniek in Zelhem

Passoft Informatie Techniek is een dienstverlener op het gebied van ICT, die automatiseringsoplossingen biedt aan het midden- en kleinbedrijf. Ze bieden verschillende diensten aan, waaronder hardware, software, telecom en internet. Daarnaast bieden ze ook support aan, zoals systeembeheer, hulp op afstand via TeamViewer, remote management monitoring en reparatie en garantie. Passoft Informatie Techniek heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de IT en is in 1985 begonnen als Passoft Computers & Software. In de afgelopen 38 jaar hebben ze een sterke reputatie opgebouwd bij het realiseren van automatiseringsprojecten. Ze werken aan zowel kleine als grotere projecten, waarbij kwaliteit, innovatie, zorgvuldigheid en een persoonlijke service belangrijke succesfactoren zijn. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail en ze zijn gevestigd aan de Dr. Grashuisstraat 36 in Zelhem.

Wil je weten wat Passoft Informatie Techniek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Passoft Informatie Techniek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Passoft Informatie Techniek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Passoft Informatie Techniek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Passoft Informatie Techniek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Passoft Informatie Techniek

Bezoekers bekeken ook