Vacature: Oproepkrachten diverse branches in de logistiek (regio Apeldoorn)

Aan het werk in Steenderen,  Gelderland als Transport, Oproepkrachten diverse branches in de logistiek (regio Apeldoorn)?

In de categorie Inkoop/Logistiek/Transport is een vacature vrijgekomen voor de functie van Oproepkrachten diverse branches in de logistiek (regio Apeldoorn). Je werkt hier in de Transport/Opslag/Distributie branche.

Je kunt per 07-05-2024 beginnen en de einddatum is op 06-07-2024. Je kunt aan de slag met een Tijdelijk contract.

Iets voor jou? Solliciteren kan eenvoudig. Tot nu toe hebben onbekend mensen gereageerd op de vacature Oproepkrachten diverse branches in de logistiek (regio Apeldoorn).

Wees er snel bij, zodat je kans maakt op een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek als Oproepkrachten diverse branches in de logistiek (regio Apeldoorn). 

Eisen vacature Oproepkrachten diverse branches in de logistiek (regio Apeldoorn)

Wat heb je nodig naast een goede motivatie om voor deze baan in aanmerking te komen? Je schoolniveau moet minstens VMBO/MAVO  zijn. De functie is voor minimaal 32 uren in de week met een maximale werkweek van 40  uren.

In het kort over deze vacature in Steenderen:


Salaris indicatie
Minimaal onbekend- onbekend

Werkperiode
07-05-2024 -06-07-2024

Werkuren
32-40

Locatie
Steenderen,Gelderland

Opleidingsniveau
VMBO/MAVO

Contracttype
 Tijdelijk

Branche
 Transport/Opslag/Distributie

Functietitel
Teler Van Diverse Gewassen

Direct solliciteren
https://banners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertBeans.TrackingServlet?seid=160542169&t=101&cid=24DR-NL&vid=14750

Contact opnemen over deze vacature voor meer informatie of om te solliciteren? Dat kan via Unknown door naar het volgende email adres Unknown ter name van Unknown te mailen. Bellen is ook mogelijk via Unknown. Vraag daarbij naar Unknown Unknown.

Zelf je vacature uitzetten via deZelhemgids.nl? Neem dan contact met ons op.

Tips solliciteren voor Oproepkrachten diverse branches in de logistiek (regio Apeldoorn)

Lijkt de vacature Oproepkrachten diverse branches in de logistiek (regio Apeldoorn) in Steenderen iets voor jou? Dan kan je direct solliciteren. De volgende tips kunnen je helpen om de baan als [zb_mp_title] te bemachtigen:

  • Lees je goed in over je potenti√ęle werkgever Unknown. Bekijk de website en social media van het bedrijf
  • Stel zelf ook vragen: hoe zie je dag als Oproepkrachten diverse branches in de logistiek (regio Apeldoorn) eruit, wat kan je verwachten en met wie werk je samen?
  • Denk na over vragen die je misschien kunt krijgen tijdens je sollicitatie. Wat zijn vragen die een werkgever kan stellen bij een sollicitatie voor Oproepkrachten diverse branches in de logistiek (regio Apeldoorn) en wat is een goed antwoord op een dergelijke vraag?
  • Ga er positief en uitgerust in, zo kom je goed over en maak je een grotere kans om de baan te bemachtigen.

 

Niet de vacature die je zoekt? Bekijk ook onze andere vacatures in Zelhem.

Laat dit artikel viral gaan in Zelhem, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of deZelhemGids Redactie
deZelhemGids Redactie

Vacatures worden verzamelt door de redactie van deZelhemgids.nl. Jouw vacature insturen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  1. Oproepkrachten diverse branches in de logistiek (regio Apeldoorn) 24/7 Drive 07-05-2024

Meer vacatures in Zelhem