Neeltjes Novatie

Neeltjes Novatie is een Meubelreparateur gelegen aan Doetinchemseweg 82 in Zelhem.

Meer informatie over Neeltjes Novatie in Zelhem

Neeltjes Novatie biedt u de mogelijkheid om uw stoeltje of bankje te laten bekleden met verschillende soorten stoffen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw meubel een nieuw likje verf te geven. Neeltjes Novatie denkt graag met u mee en staat open voor uw ideeën. De prijs is bespreekbaar, dus aarzel niet om contact op te nemen. Op de website wordt gebruik gemaakt van cookies om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden. Inhoud van derden wordt alleen weergegeven als u dit inschakelt.

Wil je weten wat Neeltjes Novatie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Neeltjes Novatie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Neeltjes Novatie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Neeltjes Novatie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Neeltjes Novatie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Neeltjes Novatie

Bezoekers bekeken ook