N-Bit

N-Bit is een Softwarebedrijf gelegen aan Wassinkbrinkweg 9 in Zelhem.

Meer informatie over N-Bit in Zelhem

ProDJLink is een krachtige software die gebruik maakt van het PRO DJ LINK protocol van Pioneer om tijd te genereren. Het is gemakkelijk in te stellen met een ethernetkabel of draadloze verbinding, waarbij je computer automatisch deelneemt aan hetzelfde netwerk als de Pioneer CDJ's. Deze software is ontworpen voor precisie tot 30 frames per seconde en stelt je in staat om perfect getimede shows te creëren voor Rekordbox-tracks binnen enkele minuten. ProDJLink synchroniseert realtime met je Pioneer DJ-setup en stuurt signalen naar andere applicaties en apparaten om tijd en tempo te synchroniseren. Het ondersteunt vele outputs die kunnen worden gebruikt met verschillende applicaties en apparaten. Daarnaast is het compatibel met industry-standaarden zoals MTC, LTC, MIDI clock en Ableton Link voor het synchroniseren van shows. ProDJLink biedt ook de mogelijkheid om je FOH-foto's in te sturen en je kunt je abonneren op de mailinglijst om op de hoogte te blijven van kortingen en updates.

Wil je weten wat N-Bit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van N-Bit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij N-Bit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je N-Bit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar N-Bit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. N-Bit

Bezoekers bekeken ook