Medisch pedicure Bronckhorst

Medisch pedicure Bronckhorst is een Schoonheidssalon gelegen aan Goudsbloemstraat 11 in Zelhem.

Meer informatie over Medisch pedicure Bronckhorst in Zelhem

Marga is een medisch pedicure die in 2011 begonnen is als pedicure en zich in de loop der jaren heeft gespecialiseerd tot medisch pedicure. Ze kan iedereen helpen die voetverzorging belangrijk vindt, maar ook mensen met speciale medische behoeften zoals diabetes, reuma, verwaarloosde of spastische voeten en ouderen. Kankerpatiënten kunnen ook rekenen op een professionele behandeling. Als je diabetes hebt en recht hebt op een vergoeding voor voetbehandeling binnen de zorgketen, moet je contact opnemen met je diabetesverpleegkundige, praktijkondersteuner of podotherapeut om doorverwezen te worden naar een medisch pedicure die een samenwerkingsovereenkomst heeft met de podotherapeut. Als je diabetes hebt maar buiten de zorgketen valt en wel aanvullend verzekerd bent, heb je meestal ook recht op een (gedeeltelijke) vergoeding voor voetzorg. Hetzelfde geldt voor mensen met reumatoïde artritis, hart- en vaatziekten, spierziekten, enzovoort. Je kunt via je huisarts een doorverwijzing krijgen naar de podotherapeut om te kijken of je recht hebt op vergoeding voor voetzorg. Marga kan ook ingegroeide nagels behandelen, nagels repareren met gel en acryl, ortheses maken en viltpakkingen aanbrengen om lokale drukverlichting toe te passen. Ze houdt haar kennis up-to-date door regelmatig cursussen en opleidingen te volgen en biedt ook cosmetische voetverzorging zoals massages, scrub.

Wil je weten wat Medisch pedicure Bronckhorst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Medisch pedicure Bronckhorst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Medisch pedicure Bronckhorst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Medisch pedicure Bronckhorst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Medisch pedicure Bronckhorst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Medisch pedicure Bronckhorst

Bezoekers bekeken ook