Lambertikerk

Lambertikerk is een Kerk gelegen aan Markt 2 in Zelhem.

Meer informatie over Lambertikerk in Zelhem

Welkom op de website van de Lambertikerkgemeente Zelhem. Wij zijn een Protestantse Geloofsgemeenschap die open staat voor iedereen in onze Zelhemse leefgemeenschap. Op deze site kunt u kennismaken met onze kerkelijke gemeente en haar activiteiten. Maar u vindt er ook algemene informatie over de Lambertikerk. De vieringen in de Lambertikerk beginnen om 10:00 uur en zijn ook online te volgen via kerkdienstgemist. Vanuit de Raad van Kerken Halle-Keijenborg-Zelhem organiseert een klein groepje vrijwilligers al vele jaren heel verschillende activiteiten. Iedereen is welkom. De Protestantse Kerk in Nederland is deel van de wereldwijde gemeenschap waarin mensen het goede nieuws van Gods liefde horen en delen. Een vindplaats van geloof, hoop en liefde. De agenda voor het reserveren van de opbaarruimte is beschikbaar voor een aantal uitvaartondernemers. Er is ook nieuws over verschillende evenementen, zoals de voorstelling 'In Gods naam' met Bastiaan Ragas op 9 november in Doetinchem, een Taizé-viering op 19 november in de Lambertikerk en de expositie 'DubbelVerbeeld' van fotograaf Ab Wisselink in de Lambertikerk.

Wil je weten wat Lambertikerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lambertikerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lambertikerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lambertikerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Lambertikerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lambertikerk

Bezoekers bekeken ook