Korfbalvereniging SEV Zelhem

Korfbalvereniging SEV Zelhem is een Sportcomplex gelegen aan Halseweg 31a in Zelhem.

Meer informatie over Korfbalvereniging SEV Zelhem in Zelhem

S.E.V./Olympus'58 2 is afgelopen dinsdagavond kampioen geworden in een spannende competitie waarin alle teams gelijk konden eindigen. De hoofdsponsor 'Bouwwerken Overbosch' heeft het contract verlengd en nieuwe shirts, trainingspakken en tassen uitgereikt aan S.E.V 1. Het vriendenprogramma van S.E.V. is opgericht om de betrokkenheid en middelen bij de club te vergroten. Er is een grote toegangspoort gerealiseerd voor evenementen en calamiteiten. S.E.V. doet mee aan de Grote Clubactie en heeft een succesvolle rommelmarkt gehouden. Met de Dappre- Scoor voor je club! app kunnen leden automatisch sparen voor S.E.V. door hun bankrekening te koppelen.

Wil je weten wat Korfbalvereniging SEV Zelhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Korfbalvereniging SEV Zelhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Korfbalvereniging SEV Zelhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Korfbalvereniging SEV Zelhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Korfbalvereniging SEV Zelhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Korfbalvereniging SEV Zelhem

Bezoekers bekeken ook