Keurslagerij Kamperman

Keurslagerij Kamperman is een Slagerij gelegen aan Smidsstraat 6-8 in Zelhem.

Meer informatie over Keurslagerij Kamperman in Zelhem

Bij Keurslager Kamperman kun je terecht voor het beste vlees en de lekkerste vleeswaren. Ze hebben een passie voor het slagersvak en bieden een uitgebreid assortiment aan. Het rund- en varkensvlees komt van eigen slacht, wat zorgt voor de beste kwaliteit. Ze hebben ook speciale wensen en geven bereidingsadvies. Daarnaast bieden ze inspiratie met nieuwe producten zoals de Special en delen ze recepten op hun website. In de keurslagerij vind je verse producten, waaronder varkensvlees, rundvlees, kipproducten, vleeswaren, salades, soepen, maaltijden en grillproducten. Ook kun je bij hen terecht voor cadeaukaarten. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 8.00-18.00 uur en op zaterdag van 8.00-16.00 uur.

Wil je weten wat Keurslagerij Kamperman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Keurslagerij Kamperman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Keurslagerij Kamperman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keurslagerij Kamperman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Keurslagerij Kamperman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Keurslagerij Kamperman

Bezoekers bekeken ook