KemperKip -winkel-

KemperKip -winkel- is een Poelier gelegen aan Smidsstraat 1B in Zelhem.

Meer informatie over KemperKip -winkel- in Zelhem

Herman Kemper is in de jaren '90 begonnen met het fokken van een traditionele kip in het buurtschap IJzevoorde in de Achterhoek. Zijn doel was om samen met kleinschalige boeren de consument weer te laten genieten van de smaakvolle en stevige kip van vroeger. Dit ideaal is werkelijkheid geworden en Kemper brengt nu het diervriendelijke Kemper Landhoenconcept op de markt, met stevig vlees en meer smaak. Het biologische Kemper Landhoen heeft de maximale score van 3 Beter Leven sterren gekregen van de Dierenbescherming. Steeds meer consumenten vragen naar deze kip en je kunt nu zelf kennismaken met de kwaliteit die je proeft.

Wil je weten wat KemperKip -winkel- verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KemperKip -winkel- of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KemperKip -winkel-? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KemperKip -winkel- het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar KemperKip -winkel- reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KemperKip -winkel-

Bezoekers bekeken ook