Karton Design

Karton Design is een Grafisch ontwerp gelegen aan Arendsenweg 3C in Zelhem.

Meer informatie over Karton Design in Zelhem

Wij zijn Karton Design, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kartonnen producten. Wij kunnen elk idee in karton tot leven brengen. Als je ons een schets geeft, maken wij een op maat gemaakt ontwerp voor je. We sturen je een onbedrukt proefmodel om te testen, zodat je het ontwerp kunt beoordelen op uiterlijk, formaat, sterkte en kwaliteit. Zodra je de proefversie goedkeurt, sturen we je de tekeningen in elk gewenst formaat of nemen we de ontwikkeling van je product voor je uit handen. We helpen onze klanten bij allerlei projecten, zoals beursinrichting, winkelinrichting, expositiewanden en -tafels, en nog veel meer. Als je iets wilt dat niet in onze webshop staat, kun je ons een mail sturen met je schets en maten, en denken we graag met je mee om jouw project uniek te maken met kartonnen meubels op maat. Karton Design staat voor milieuvriendelijke en duurzame materialen, aangezien karton voor een groot deel gerecycled wordt. De mogelijkheden met karton zijn eindeloos, van verpakkingen tot meubels en decoraties. Onze ontwerpen zijn praktisch en benutten het karton optimaal. Jouw wensen worden omgezet in technische tekeningen en uitgesneden met een snijplotter. Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte van onze projecten. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Karton Design verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Karton Design of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Karton Design? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Karton Design het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Karton Design reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Karton Design

Bezoekers bekeken ook