Karijn Beauty Mind Hair

Karijn Beauty Mind Hair is een Schoonheidssalon gelegen aan Doetinchemseweg 82a in Zelhem.

Meer informatie over Karijn Beauty Mind Hair in Zelhem

Karijn Beauty Mind Hair is een salon waar je even kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Karijn Wassink is de eigenaresse en volleerd schoonheidsspecialiste. Ze biedt verschillende behandelingen aan, zoals gezichtsbehandelingen, shiatsu massages, hot stone massages en ontspanningsmassages. Bij een gezichtsbehandeling wordt eerst een huidanalyse gedaan om te bepalen welk huidtype je hebt en welke producten geschikt zijn. Shiatsu massage combineert acupressuur en manuele technieken om de energieën in het lichaam te reguleren. Hot stone massage maakt gebruik van warme, glad gepolijste basaltstenen. Ontspanningsmassage is de meest bekende massage en wordt direct op de huid gegeven met behulp van massage olie. Karijn nodigt je uit om even uit het drukke leven te stappen en te genieten van ontspanning.

Wil je weten wat Karijn Beauty Mind Hair verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Karijn Beauty Mind Hair of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Karijn Beauty Mind Hair? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Karijn Beauty Mind Hair het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Karijn Beauty Mind Hair reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Karijn Beauty Mind Hair

Bezoekers bekeken ook