Karel Riewald

Karel Riewald is een Schilder gelegen aan Hengeloseweg 60 in Zelhem.

Meer informatie over Karel Riewald in Zelhem

Schildersbedrijf Karel Riewald is al meer dan honderd jaar actief en staat bekend om kwalitatief goed werk, het nakomen van afspraken en duurzaam en veilig werken. Het bedrijf bestaat sinds 1989 in zijn huidige vorm als eenmanszaak, waarbij Karel Riewald wordt ondersteund door zijn vrouw Femi. Door het gebruik van moderne materialen en gereedschappen kan het bedrijf goed vakwerk leveren tegen een fatsoenlijke prijs. Karel Riewald blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in zijn vakgebied door het bezoeken van vakbeurzen en bijscholingen. Het bedrijf heeft een vaste klantenkring opgebouwd en streeft ernaar om de klant tevreden te stellen en aanbevelingen te ontvangen. Karel Riewald komt graag langs bij klanten om advies te geven en een vrijblijvende offerte uit te brengen. Het bedrijf is gevestigd aan de Hengeloseweg 60 in Zelhem.

Wil je weten wat Karel Riewald verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Karel Riewald of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Karel Riewald? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Karel Riewald het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Karel Riewald reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Karel Riewald

Bezoekers bekeken ook