Kapsalon Het Hoegen

Kapsalon Het Hoegen is een Kapper gelegen aan Schooltinkweg 2a in Zelhem.

Meer informatie over Kapsalon Het Hoegen in Zelhem

Op zoek naar een no-nonsense-kapsalon met een ontspannen sfeer? Bij Kapsalon Het Hoegen word je enthousiast ontvangen door vakmensen die ruim de tijd voor je nemen. In de salon is iedereen welkom, van jong tot oud, dames, heren en kinderen. Of je nu een fris kleurtje, trendy kapsel of een traditionele coupe wilt, bijna alles is mogelijk. Tamara en Sabine geven eerlijk advies en zorgen ervoor dat jouw uiterlijk en uitstraling een boost krijgen. Het komende trendseizoen staat in het teken van de jaren 70 met de Haarmodelijn genaamd BOOGIE. Denk aan grote haarbossen, langere lengtes in de nek en grote golven en krullen. Ook worden opvallende accenten toegevoegd, zoals brede lichtere banen in rijke kleuren. Het haar moet natuurlijk lekker meebewegen, dus er worden flexibele producten gebruikt. Maak snel een afspraak en laat je haar bewegen bij Kapsalon Het Hoegen!

Wil je weten wat Kapsalon Het Hoegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Het Hoegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Het Hoegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Het Hoegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Kapsalon Het Hoegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Het Hoegen

Bezoekers bekeken ook