Jaimy's Steakhouse en Zaal de Ploeg

Jaimy's Steakhouse en Zaal de Ploeg is een Restaurant gelegen aan Burgemeester Rijpstrastraat 10 in Zelhem.

Meer informatie over Jaimy's Steakhouse en Zaal de Ploeg in Zelhem

Jaimy's Bistro en Steak & Zalen en Catering is een restaurant in Zelhem dat zich richt op kwaliteit, beleving, gastvrijheid, sfeer en gezelligheid. Ze werken met dagverse producten en bieden een ruime keuze aan steaks, visgerechten en vegetarische gerechten. Daarnaast hebben ze wekelijks specials naast hun menukaart en een uitgebreid assortiment aan dranken. Ze hebben ook een wildmenu en organiseren regelmatig wildavonden. Op de dinerkaart staan verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en desserts, waaronder wildgerechten zoals hertenbiefstuk en wildzwijnmedaillons. Ze bieden ook lunchgerechten aan, zoals baguettes en uitsmijters. Het restaurant staat bekend om zijn kwaliteit en gastvrijheid.

Wil je weten wat Jaimy's Steakhouse en Zaal de Ploeg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jaimy's Steakhouse en Zaal de Ploeg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jaimy's Steakhouse en Zaal de Ploeg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jaimy's Steakhouse en Zaal de Ploeg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Jaimy's Steakhouse en Zaal de Ploeg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jaimy’s Steakhouse en Zaal de Ploeg

Bezoekers bekeken ook