In-Beweging/ Bootcampbos

In-Beweging/ Bootcampbos is een Personal trainer gelegen aan Garvelinkweg 2-A in Zelhem.

Meer informatie over In-Beweging/ Bootcampbos in Zelhem

Bij In-Beweging kun je terecht voor verschillende diensten, zoals bootcamp, personal training en massages. Het doel van al deze diensten is om jou beter in je vel te laten komen en jouw doelen haalbaar te maken. Grada Boschker, de eigenaar van In-Beweging, heeft veel kennis en ervaring met het menselijk lichaam en deelt dit graag met anderen. Als je behoefte hebt aan een nieuwe richting in je leven, geen resultaat hebt behaald met andere therapeuten, of gewoon lekker wilt trainen en gemotiveerd wilt worden, kun je contact opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek. Laat je inspireren door In-Beweging!

Wil je weten wat In-Beweging/ Bootcampbos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van In-Beweging/ Bootcampbos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij In-Beweging/ Bootcampbos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je In-Beweging/ Bootcampbos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar In-Beweging/ Bootcampbos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. In-Beweging/ Bootcampbos

Bezoekers bekeken ook