Huisartsenpraktijk Het Verband

Huisartsenpraktijk Het Verband is een Huisarts gelegen aan Halseweg 27b in Zelhem.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Het Verband in Zelhem

Huisartsenpraktijk Het Verband is een praktijk gevestigd aan de Halseweg 27b in Zelhem. De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Voor spoedgevallen buiten deze openingstijden kunt u terecht bij de huisartsenpost. Als u twijfelt of u naar de huisarts moet, kunt u meer informatie vinden op de websites van Moet ik naar de dokter en Thuisarts.nl. Daarnaast kunt u ook telefonisch contact opnemen met de praktijk via het praktijknummer, het spoednummer of de receptenlijn. In 2023 kunnen griep- en pneumokokkenvaccinaties worden gegeven.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Het Verband verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Het Verband of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Het Verband? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Het Verband het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Het Verband reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Het Verband

Bezoekers bekeken ook