Huisartsenpraktijk de Pelikaan

Huisartsenpraktijk de Pelikaan is een Huisarts gelegen aan Halseweg 27A in Zelhem.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk de Pelikaan in Zelhem

Welkom bij huisartsenpraktijk De Pelikaan! Bij onze praktijk kun je terecht voor verschillende medische diensten. We hebben een praktijknummer, een spoednummer en een receptenlijn waar je gebruik van kunt maken. Ook hebben we een huisartsenpost die 's avonds en in het weekend geopend is. In ons nieuwsbericht kun je informatie vinden over verschillende onderwerpen. Zo hebben we het over de Dekra certificering, een ander merk medicijnen en de digitale uitwisseling van medische gegevens. Verder hebben we een overzicht van de medewerkers van onze praktijk, waaronder Michael Velthausz, Femke Smulders, Geert Veenstra, Gert van Mourik en Niels ter Haar. Onze praktijk is gevestigd aan de Halseweg 27A in Zelhem. We zijn geopend tussen 8.00 en 17.00 uur, met pauzes en overlegmomenten van 10.00-10.30 uur en 12.00-13.00 uur. Ook hebben we een spoednummer en een huisartsenpost voor 's avonds en in het weekend. Als je twijfelt of je wel naar de huisarts moet, kun je meer informatie vinden op de websites van Moet ik naar de dokter en Thuisarts.nl. Welkom bij huisartsenpraktijk De Pelikaan, waar we klaar staan om je te helpen met al je medische vragen en problemen.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk de Pelikaan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk de Pelikaan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk de Pelikaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk de Pelikaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Huisartsenpraktijk de Pelikaan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk de Pelikaan

Bezoekers bekeken ook