Huisartsenpraktijk Burger Vd Wielen

Huisartsenpraktijk Burger Vd Wielen is een Huisarts gelegen aan Pluimerskamp, Halseweg 27 B in Zelhem.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Burger Vd Wielen in Zelhem

Welkom bij Huisartsenpraktijk Het Verband! Deze praktijk is gevestigd aan de Halseweg 27b in Zelhem en is iedere werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Mocht u twijfelen of u wel naar de huisarts moet, dan kunt u op de websites van Moet ik naar de dokter en Thuisarts.nl meer informatie vinden. Daarnaast kunt u voor spoedgevallen en recepten ook gebruik maken van het spoednummer en de receptenlijn. Voor huisartsenzorg buiten de reguliere openingstijden kunt u terecht bij de huisartsenpost in de avonden en weekenden. In 2023 kunt u bovendien terecht bij de praktijk voor de griep- en pneumokokkenvaccinatie.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Burger Vd Wielen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Burger Vd Wielen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Burger Vd Wielen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Burger Vd Wielen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Burger Vd Wielen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Burger Vd Wielen

Bezoekers bekeken ook