Hobbyshop Modelbouw Zelhem

Hobbyshop Modelbouw Zelhem is een Modeltreinwinkel gelegen aan Smidsstraat 28 in Zelhem.

Meer informatie over Hobbyshop Modelbouw Zelhem in Zelhem

Hobbyshop Modelbouw is al meer dan 40 jaar een vertrouwd adres voor modelbouwprojecten. Ze hebben een assortiment van treinen, bouwdozen, stoommachines, autoracebanen, modelauto's, motoren en landbouwminiaturen. De zaak staat bekend om de service, klantgerichtheid en deskundig advies. Na een verbouwing is de occasion afdeling kleiner geworden, maar ze verkopen nog steeds gebruikte artikelen. Ze bieden ook diensten zoals digital inbouw, reparatie en onderdelen. In de webshop vindt u veel artikelen, maar als een artikel niet beschikbaar is kunt u contact met hen opnemen. Ze zijn partner van verschillende merken en hebben ook aanbiedingen. Ze verwelkomen graag klanten in hun winkel in Zelhem.

Wil je weten wat Hobbyshop Modelbouw Zelhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hobbyshop Modelbouw Zelhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hobbyshop Modelbouw Zelhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hobbyshop Modelbouw Zelhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Hobbyshop Modelbouw Zelhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hobbyshop Modelbouw Zelhem

Bezoekers bekeken ook