Henk Buiter Uurwerkhersteller

Henk Buiter Uurwerkhersteller is een Horlogerie gelegen aan Markt 8 in Zelhem.

Meer informatie over Henk Buiter Uurwerkhersteller in Zelhem

Henk Buiter Uurwerkhersteller is een gerenommeerd adres voor uurwerk reparaties, zowel van antieke als moderne klokken, van groot tot klein. Helaas is er nieuws: het bedrijf zal per 1 december 2023 zijn activiteiten beëindigen. Vanaf nu neemt het atelier geen grote reparaties meer aan. Dit is een teleurstelling voor klanten die in het verleden vertrouwden op de expertise van Henk Buiter voor hun klokkenreparaties. Het is niet duidelijk waarom het bedrijf ervoor heeft gekozen om te stoppen, maar het is mogelijk dat Henk Buiter met pensioen gaat of andere plannen heeft. Hoe dan ook, het is jammer dat dit betekent dat mensen op zoek moeten naar een andere betrouwbare uurwerkhersteller voor hun klokkenreparaties.

Wil je weten wat Henk Buiter Uurwerkhersteller verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Henk Buiter Uurwerkhersteller of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Henk Buiter Uurwerkhersteller? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Henk Buiter Uurwerkhersteller het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Henk Buiter Uurwerkhersteller reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Henk Buiter Uurwerkhersteller

Bezoekers bekeken ook