HEMA Zelhem

HEMA Zelhem is een Warenhuis gelegen aan Smidsstraat 7-9 in Zelhem.

Meer informatie over HEMA Zelhem in Zelhem

Bij HEMA Zelhem kun je terecht voor verschillende producten, zoals babyartikelen, lingerie, kleding en speelgoed. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of om deze in de winkel op te halen. Als je kiest voor thuisbezorging, wordt je bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd. Als je kiest voor ophalen in de winkel, kun je je bestelling binnen 1-3 werkdagen ophalen. Je hebt 14 dagen de tijd om je bestelling op te halen. Je kunt ook artikelen retourneren binnen 30 dagen in de winkel of ruilen, mits ze aan bepaalde voorwaarden voldoen. HEMA Zelhem is ook een duurzame winkel, waar je oude apparaten kunt inleveren bij aankoop van een nieuw apparaat. In de buurt van Zelhem zijn ook andere HEMA-winkels te vinden, zoals in Ulft, Doesburg en Lichtenvoorde.

Wil je weten wat HEMA Zelhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Zelhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Zelhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Zelhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar HEMA Zelhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Zelhem

Bezoekers bekeken ook