Helpathome

Helpathome is een Computerreparatie gelegen aan Oude Kruisbergseweg 1 in Zelhem.

Meer informatie over Helpathome in Zelhem

HelpatHome is een ICT-servicebedrijf dat al 22 jaar actief is en gespecialiseerd is in service aan huis en aan de zaak. Ze bieden verschillende diensten aan, waaronder e-mail en webhosting, ICT-diensten en een online webshop. Daarnaast houden ze zich bezig met onderhoud en verkoop van computers, laptops, printers, software, netwerken, randapparatuur en beveiligingscamera's. HelpatHome biedt ook hulp aan huis, reparatie en onderhoud, en levering en installatie van apparatuur aan. Ze hebben speciale acties zoals een complete installatie van een backup inclusief software en 128GB opslag voor € 75,-. Daarnaast bieden ze ook betaalbare oplossingen op het gebied van camera beveiliging, met camera's voor binnen en buiten en de mogelijkheid om opnames terug te kijken. HelpatHome is gevestigd aan de Oude Kruisbergseweg 1 in Zelhem.

Wil je weten wat Helpathome verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Helpathome of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Helpathome? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Helpathome het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Helpathome reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Helpathome

Bezoekers bekeken ook