Helleborus

Helleborus is een Bloemist gelegen aan Doetinchemseweg 4 in Zelhem.

Meer informatie over Helleborus in Zelhem

Welkom bij Helleborus, de bloemen- en cadeauwinkel gevestigd in het mooie Zelhem. Sharon, de eigenaar, heeft in 2010 haar opleiding tot bloemist afgerond en doet haar vak nog steeds met veel liefde en passie. Of je nu al weet wat je wilt of nog zoekende bent, Sharon staat klaar om met je mee te denken zodat je met een goed gevoel en een lach de deur uitloopt. Je kunt gewoon even rondlopen en ideeën opdoen in de winkel. De producten in de spotlight zijn onder andere het zonnige boeket, het roze-paarse boeket en het veldboeket in roze en paars. Je kunt Helleborus vinden op Doetinchemseweg 4 in Zelhem. De openingstijden zijn niet vermeld.

Wil je weten wat Helleborus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Helleborus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Helleborus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Helleborus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Helleborus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Helleborus

Bezoekers bekeken ook