Hebbink-pc

Hebbink-pc is een Computerreparatie gelegen aan Boeninksteeg 3a in Zelhem.

Meer informatie over Hebbink-pc in Zelhem

Hebbink-PC is een bedrijf dat zich richt op particulieren en kleine bedrijven. Ze lossen niet alleen computerproblemen op, maar proberen ook de kloof naar de computerwereld te verkleinen voor mensen met weinig ervaring. Het bedrijf is oorspronkelijk ontstaan ​​in de agrarische sector en is nog steeds betrokken bij die sector. Ze zijn bekend met veel voorkomende bedrijfssoftware in de landbouwsector. Naast agrarische bedrijven bedienen ze ook particulieren en andere bedrijven. Ze onderscheiden zich van andere computerbedrijven door hun extra service. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals reparatie, beveiliging, cloudoplossingen, advies, ondersteuning en netwerken. Ze bieden ook hulp op afstand aan via TeamViewer, maar dit heeft wel kosten en toestemming van de eigenaar is vereist. De contactgegevens van Hebbink-PC zijn Boeninksteeg 3a, 7021KC Zelhem, e-mailadres en telefoonnummer +31 314 625 425.

Wil je weten wat Hebbink-pc verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hebbink-pc of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hebbink-pc? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hebbink-pc het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Hebbink-pc reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hebbink-pc

Bezoekers bekeken ook