Hassink Bloem & Kado

Hassink Bloem & Kado is een Bloemist gelegen aan Smidsstraat 30 in Zelhem.

Meer informatie over Hassink Bloem & Kado in Zelhem

Bloem & Kado Hassink is al meer dan vijftig jaar een begrip in de regio. Wendy Rothman en Ferry van Roekel zijn sinds januari 2018 de trotse eigenaren van deze prachtige winkel in Zelhem. Ze werken met passie en vakmanschap en blijven het werk voortzetten waar ze zoveel van houden. In de winkel vind je een fantastisch assortiment, waaronder bezorgservice, herfstdecoraties, tuin- en terrasartikelen, Fleurop, bloemen van de veiling, bruidsbloemwerk en rouwwerk. Het team staat altijd klaar om te helpen en je kunt contact met hen opnemen via de gegevens op de website. De openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 08:30 tot 18:00 en op zaterdag van 08:30 tot 16:00.

Wil je weten wat Hassink Bloem & Kado verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hassink Bloem & Kado of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hassink Bloem & Kado? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hassink Bloem & Kado het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Hassink Bloem & Kado reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hassink Bloem & Kado

Bezoekers bekeken ook