Haarmode Chantal

Haarmode Chantal is een Kapper gelegen aan Baaksekampweg 9 in Zelhem.

Meer informatie over Haarmode Chantal in Zelhem

Welkom bij Hair by Chantal! Bij ons salon kun je terecht voor alles wat met haarverzorging te maken heeft. We hebben een speciale koopavond waarop je ook na werktijd bij ons terecht kunt. Wil je een afspraak maken? Dat kan! Neem contact met ons op en wij plannen graag een moment voor je in. Wat betreft de prijzen, voor een knip- en droogbehandeling hanteren wij een vast tarief. Ook bieden wij permanente behandelingen aan, vanaf een bepaald bedrag. Daarnaast kun je bij ons terecht voor verven en highlights, vanaf een bepaald bedrag. Wij streven ernaar om jouw haar perfect en verzorgd te maken. Hiervoor gebruiken wij kwaliteitsproducten die ervoor zorgen dat je haar gezond blijft. Wil je een afspraak maken of op de hoogte blijven van onze laatste acties? Volg ons dan op Social Media.

Wil je weten wat Haarmode Chantal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarmode Chantal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarmode Chantal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarmode Chantal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Haarmode Chantal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarmode Chantal

Bezoekers bekeken ook