H. Scheffer Timmerbedrijf en aannemersbedrijf Zelhem

H. Scheffer Timmerbedrijf en aannemersbedrijf Zelhem is een Aannemer gelegen aan Ericaweg 14 in Zelhem.

Meer informatie over H. Scheffer Timmerbedrijf en aannemersbedrijf Zelhem in Zelhem

Wij zijn een allround aannemersbedrijf met een eigen timmerbedrijf en machinale werkplaats. We fabriceren op maat gemaakte kozijnen en zijn ook het juiste adres voor luxe artikelen. Onze diensten variëren van kleine verbouwingen tot nieuwbouwprojecten en renovaties van monumentale panden. We hebben onder andere een complete verdieping geplaatst bovenop een bestaande villa in Diepenveen, waarbij we gebruik hebben gemaakt van Hout Skelet Bouw wanden. Daarnaast hebben we een ambachtelijke hooimijt gefabriceerd en geplaatst met behulp van een mobiele kraan. In Vorden hebben we een woonboerderij gerenoveerd en in Zelhem hebben we een verbouwing met een lichtstraat en schuifpui gerealiseerd. Bij al onze projecten streven we naar openheid, duidelijkheid en een snelle manier van werken, waarbij flexibiliteit, meedenken en goede communicatie centraal staan. U kunt meer informatie vinden op onze website.

Wil je weten wat H. Scheffer Timmerbedrijf en aannemersbedrijf Zelhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H. Scheffer Timmerbedrijf en aannemersbedrijf Zelhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H. Scheffer Timmerbedrijf en aannemersbedrijf Zelhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H. Scheffer Timmerbedrijf en aannemersbedrijf Zelhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar H. Scheffer Timmerbedrijf en aannemersbedrijf Zelhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H. Scheffer Timmerbedrijf en aannemersbedrijf Zelhem

Bezoekers bekeken ook