Ingetrokken aanvraag voor het bouwen van vervangend bijgebouw aan de Halseweg 7, 7021CX Zelhem

DeZelhemgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ingetrokken aanvraag voor het bouwen van vervangend bijgebouw aan de Halseweg 7, 7021CX Zelhem.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Bronckhorst heeft op 30 december 2023 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De aanvraag gaat over het bouwen van vervangend bijgebouw aan de Halseweg 7, 7021CX Zelhem. Voordat de gemeente een besluit heeft genomen is de aanvraag ingetrokken.Waarom publiceert de gemeente dit bericht?De omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen voor het bouwen van vervangend bijgebouw. Met dit bericht laten wij u weten dat de aanvraag door de aanvrager is ingetrokken. De gemeente neemt geen besluit over de ingediende aanvraag. Aangezien de aanvraag is ingetrokken bestaat er geen mogelijkheid tot het indienen van een reactie.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deZelhemgids.nl op 22-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Zelhem, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deZelhemgids.nl
Redactie deZelhemgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Zelhem
  2. gmb-2024-80530

Gerelateerde berichten