Melding voor het brandveilig gebruiken van een gebouw aan de Dr. Grashuisstraat 3, 7021CL Zelhem

DeZelhemgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Melding voor het brandveilig gebruiken van een gebouw aan de Dr. Grashuisstraat 3, 7021CL Zelhem.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Bronckhorst heeft op 27 oktober 2023 een Melding brandveilig gebruik ontvangen. De melding gaat over het brandveilig gebruiken van een gebouw aan de Dr. Grashuisstraat 3, 7021CL Zelhem.Waarom publiceert de gemeente dit bericht?Met dit bericht laten wij u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Voor de activiteit die is gemeld is geen vergunning nodig. Wel moet worden voldaan aan algemene voorschriften.Heeft u vragen over de melding?Op uw verzoek sturen wij de melding op. Vult u hiervoor het formulier in op www.bronckhorst.nl/bekendmakingen of stuur een mail naar info@Bronckhorst.nl. IDe melding is geregistreerd met kenmerk Z2023-2780. Bij contact vermeld u dit kenmerk zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deZelhemgids.nl op 14-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Zelhem, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deZelhemgids.nl
Redactie deZelhemgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Zelhem
  2. gmb-2024-68245

Gerelateerde berichten