Geen vergunning nodig voor het kappen van een japanse kers aan de Hanenhoek 1, 7021EL Zelhem

DeZelhemgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Geen vergunning nodig voor het kappen van een japanse kers aan de Hanenhoek 1, 7021EL Zelhem.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 19 mei 2024 is een aanvraag ingediend voor een omgevingsvergunning. Tijdens de beoordeling van de aanvraag is geconstateerd dat er geen vergunning nodig is voor het kappen van een japanse kers aan de Hanenhoek 1, 7021EL Zelhem.Waarom publiceert de gemeente dit bericht?De omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen voor het kappen van een japanse kers. Met dit bericht laten wij u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt bezwaar indienen als u het niet eens bent met het besluit.Heeft u vragen over het besluit?Op uw verzoek sturen wij de documenten via de e-mail naar u op. Vult u hiervoor het formulier in op www.bronckhorst.nl/bekendmakingen of stuur een mail naar info@Bronckhorst.nl. Indien u dit wenst kunnen wij de ingediende bijlagen per post opsturen.Voor informatie over het besluit kunt u ook bellen. Dit kan via het algemene telefoonnummer 0575 - 750 250.De aanvraag is geregistreerd met kenmerk Z2024-1187. Bij contact vermeld u dit kenmerk zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.Bezwaar Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u binnen zes weken na de verzenddatum van dit besluit bezwaar maken. Dit kan online via http://www.bronckhorst.nl/bezwaar. U kunt ook schriftelijk bezwaar maken. Vermeld in ieder geval:1uw naam en adres2de datum3een omschrijving (of een kopie) van het besluit waartegen u bezwaar maakt4redenen voor het maken van bezwaar5uw handtekeningIn een dringend geval kunt u een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Zo kunt u, in afwachting van de beslissing op uw bezwaar, voorlopig mogelijk nadelige gevolgen van het besluit voorkomen. Meer weten? Zie www.rechtspraak.nl

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deZelhemgids.nl op 11-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Zelhem, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deZelhemgids.nl
Redactie deZelhemgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Zelhem
  2. gmb-2024-250078

Gerelateerde berichten