Verlengen beslistermijn beoordelen van de aanvraag voor het het verbouwen van een kantoor naar een woning aan de Burgemeester Rijpstrastr 14B, 7021CR Zelhem

DeZelhemgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verlengen beslistermijn beoordelen van de aanvraag voor het het verbouwen van een kantoor naar een woning aan de Burgemeester Rijpstrastr 14B, 7021CR Zelhem.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Bronckhorst heeft op 31 oktober 2023 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De aanvraag gaat over het verbouwen van een kantoor naar een woning aan de Burgemeester Rijpstrastr 14B, 7021CR Zelhem.Waarom publiceert de gemeente dit bericht?De omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen voor het verbouwen van een kantoor naar een woning. De gemeente Bronckhorst heeft meer tijd nodig om de aanvraag te beoordelen. De termijn waarop een besluit wordt genomen is met 6 weken verlengd. Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag?De gemeente Bronckhorst heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 31 oktober 2023. Als de vergunning wordt verleend, publiceren wij een nieuw bericht.Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?Het verlengen van de beslistermijn is geen besluit. U kunt hiertegen geen bezwaar en beroep indienen.U kunt de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Op uw verzoek sturen wij u het aanvraagformulier en de ingediende bijlagen via de mail. Vult u hiervoor het formulier in op www.bronckhorst.nl/bekendmakingen of stuur een mail naar info@Bronckhorst.nl. Indien u dit wenst kunnen wij de ingediende bijlagen per post opsturen. Voor het versturen per post kunnen legeskosten in rekening worden gebracht. De aanvraag is geregistreerd onder kenmerk Z2023-2807. Bij contact vermeld u dit kenmerk zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deZelhemgids.nl op 28-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Zelhem, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deZelhemgids.nl
Redactie deZelhemgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Zelhem
  2. gmb-2023-557696

Gerelateerde berichten