Besluit voor het organiseren van een Midwinterhoornwandeling op 17 december 2023 aan de Pluimersdijk 5, 7021HW Zelhem

DeZelhemgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Besluit voor het organiseren van een Midwinterhoornwandeling op 17 december 2023 aan de Pluimersdijk 5, 7021HW Zelhem.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Bronckhorst heeft een besluit genomen voor het organiseren van een Midwinterhoornwandeling op 17 december 2023. De gemeente geeft toestemming voor het organiseren van een Midwinterhoornwandeling op 17 december 2023 aan de Pluimersdijk 5, 7021HW Zelhem.Het besluit kunt u inzien bij Bekijk documenten. Op uw verzoek sturen wij het besluit, de aanvraag en de bijlagen via de e-mail naar u op. Vult u hiervoor het formulier in op www.bronckhorst.nl/bekendmakingen of stuur een mail naar info@Bronckhorst.nl. Indien u dit wenst kunnen wij de ingediende bijlagen per post opsturen. Voor verzending per post kunnen legeskosten in rekening worden gebracht.Bezwaar Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u binnen zes weken na de verzenddatum van dit besluit bezwaar maken. De bezwaartermijn eindigt op 12 januari 2024. Dit kan online via http://www.bronckhorst.nl/bezwaar. U kunt ook schriftelijk bezwaar maken. Vermeld in ieder geval:1uw naam en adres2de datum3een omschrijving (of een kopie) van het besluit waartegen u bezwaar maakt4redenen voor het maken van bezwaar5uw handtekeningIn een dringend geval kunt u een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Zo kunt u, in afwachting van de beslissing op uw bezwaar, voorlopig mogelijk nadelige gevolgen van het besluit voorkomen. Meer weten? Zie www.rechtspraak.nl

 

Onderwerp: Openbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deZelhemgids.nl op 02-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Zelhem, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deZelhemgids.nl
Redactie deZelhemgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Zelhem
  2. gmb-2023-513080

Gerelateerde berichten