Gastenverblijf Eenink

Gastenverblijf Eenink is een Bed & Breakfast gelegen aan Wisselinkweg 6 in Zelhem.

Meer informatie over Gastenverblijf Eenink in Zelhem

In het gastenverblijf Eenink in de Achterhoek kun je genieten van een rustig verblijf in de natuur. De boerderij, gebouwd in 1935, is in 2008 verbouwd tot een comfortabel gastenverblijf. Om de impact op het milieu te minimaliseren, wordt het verblijf verwarmd en gekoeld met behulp van een warmtepomp en zijn er zonnepanelen geplaatst. Het gastenverblijf biedt ruime, luxe kamers waar je helemaal tot rust kunt komen. Daarnaast is er een ontbijtruimte en zijn er verschillende faciliteiten, zoals fietsverhuur en wellnessbehandelingen. Ook kun je arrangementen boeken met lokale partners. Reserveer nu je kamer en ontdek de speciale acties en aanbiedingen.

Wil je weten wat Gastenverblijf Eenink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gastenverblijf Eenink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gastenverblijf Eenink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gastenverblijf Eenink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Gastenverblijf Eenink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gastenverblijf Eenink

Bezoekers bekeken ook