Femtastisch Haar

Femtastisch Haar is een Kapper gelegen aan Het Hietland 33 in Zelhem.

Meer informatie over Femtastisch Haar in Zelhem

Bij Femtastisch Haar kun je terecht voor knipbeurten voor dames, heren en kinderen, evenals voor verven, het zetten van coupe soleil en het aanbrengen van soft shades. Daarnaast kun je ook de gebruikte producten bij hen kopen om je haar goed te verzorgen. Ze bieden ook een bruidsarrangement aan, waarbij ze de tijd nemen om je wensen te bespreken en een proefsessie te plannen om het perfecte bruidskapsel en make-up te creëren. Femke, de haarstyliste, heeft veel ervaring opgedaan in verschillende salons en is nu haar eigen kapsalon begonnen. Op dit moment neemt ze echter geen nieuwe klanten meer aan. Je kunt contact met haar opnemen via de website van Femtastisch Haar.

Wil je weten wat Femtastisch Haar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Femtastisch Haar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Femtastisch Haar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Femtastisch Haar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Femtastisch Haar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Femtastisch Haar

Bezoekers bekeken ook