Expert Zelhem

Expert Zelhem is een Elektronicawinkel gelegen aan Kerkweg 3 in Zelhem.

Meer informatie over Expert Zelhem in Zelhem

Bij Expert Zelhem bieden ze persoonlijk advies en hulp bij het vinden van het juiste product. Ze hebben een breed assortiment aan witgoedapparatuur, televisies, multimedia-apparaten en meer. In de winkel kun je alle apparaten uitproberen en krijg je uitleg over de verschillende functies. Daarnaast bieden ze een bezorgservice, installatieservice en reparatieservice aan. Klanten zijn over het algemeen tevreden over de service en het personeel van Expert Zelhem. Er zijn meer dan 140 Expert-winkels in Nederland.

Wil je weten wat Expert Zelhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Expert Zelhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Expert Zelhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Expert Zelhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Expert Zelhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Expert Zelhem

Bezoekers bekeken ook