ET Linton tandarts

ET Linton tandarts is een Tandarts gelegen aan Stationsplein 2 in Zelhem.

Meer informatie over ET Linton tandarts in Zelhem

Mondzorg Zelhem is een tandartspraktijk gevestigd aan het Stationsplein 2 in Zelhem. De praktijk heeft een mooi en licht interieur en biedt een compleet aanbod van behandelingen aan met behulp van moderne materialen en technieken. Kwaliteit, vertrouwen, voorspelbaarheid, duurzaamheid en mensvriendelijkheid staan hoog in het vaandel. Nieuwe patiënten worden uitgenodigd om zich via de website aan te melden. De openingstijden van de praktijk zijn van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. Op vrijdag sluiten ze om 15.00 uur. Bij acute pijn of spoedgevallen tijdens openingstijden kan er telefonisch contact worden opgenomen met de praktijk. Buiten openingstijden kan de spoedgevallendienst worden gebeld. Er is momenteel een wachttijd voor de mondhygiënist en er zijn vacatures voor een mondhygiënist en assistentes. Het contact kan worden opgenomen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat ET Linton tandarts verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ET Linton tandarts of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ET Linton tandarts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ET Linton tandarts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar ET Linton tandarts reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ET Linton tandarts

Bezoekers bekeken ook