Eeterij en Tapperij De Smoks

Eeterij en Tapperij De Smoks is een Restaurant gelegen aan Markt 21 in Zelhem.

Meer informatie over Eeterij en Tapperij De Smoks in Zelhem

De Smoks is een eeterij & tapperij gelegen aan Markt 21 in Zelhem. Ze zijn geopend vanaf 10.00 uur, behalve op zondag. Het restaurant is rolstoelvriendelijk en heeft een menukaart voor zowel grote als kleine trek. Op 25 november 2023 organiseren ze een wildwandeling en -diner genaamd "De laatste drift". Vanaf medio oktober bieden ze ook de mogelijkheid om eten af te halen. Verder hebben ze opties voor een high tea en zijn er vacatures beschikbaar voor leuk werk. Reserveren kan telefonisch of online.

Wil je weten wat Eeterij en Tapperij De Smoks verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eeterij en Tapperij De Smoks of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eeterij en Tapperij De Smoks? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eeterij en Tapperij De Smoks het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Eeterij en Tapperij De Smoks reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eeterij en Tapperij De Smoks

Bezoekers bekeken ook