Eetcafé De Groes

Eetcafé De Groes is een Eetcafé gelegen aan Stationsstraat 2 in Zelhem.

Meer informatie over Eetcafé De Groes in Zelhem

Eetcafé De Groes is al lang een bruisend middelpunt in Zelhem. Met een gevarieerde menukaart en vriendelijk personeel zorgen ze ervoor dat elke gast een optimale gastvrijheidservaring heeft. Het knusse eetcafé is de hele dag open en biedt plaats voor zowel een kopje koffie met gebak als een uitgebreid à la carte diner. Sinds 2015 hebben ze ook een "Proeflokaal" waar gasten onbeperkt kunnen genieten van diverse kleine gerechtjes. Veel van de gerechten worden huisgemaakt en er wordt gebruik gemaakt van verse producten van lokale leveranciers. Het café organiseert regelmatig thema-avonden en evenementen met live entertainment en muziek. Ze hechten ook veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, met onder andere energiebesparende verlichting en verantwoorde keuzes op de menukaart. Het café heeft ook een verwarmd terras. Kijk op hun website of volg ze op sociale media voor meer informatie.

Wil je weten wat Eetcafé De Groes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafé De Groes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafé De Groes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafé De Groes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zelhem. Opzoek naar Eetcafé De Groes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafé De Groes

Bezoekers bekeken ook